Friday Night Videos: Daily Duranie Style Part 4

Happy Friday, everyone!!!!  I, for one, am super duper glad that it is Friday because this work week felt like it was 3 weeks long instead of being one week long!  Anyway, I’m ready for some fun and that means it is time for a little Duran!  Yep, it is the 4th installment of the Daily Duranie Friday Night Videos Challenge!  Before my exhaustion shows too much, here are the answers to last week’s questions:

21. Which video shows a band playing in a darkened room except for a row of small, square windows?
Answer:  I Might Lie by Andy Taylor

22. Which videos does it appear that Nick’s makeup gets messed up by a pair of hands?
Answer:  Goodbye is Forever by Arcadia

23. Ropes, a compass, a wood deck…what video is this?
Answer:  Rio

24. Which video has Jane Fonda shown on screen as none other than Barbarella?
Answer:  Wild Boys

25. In which video does Simon end up in a bathtub?
Answer:  The Flame by Arcadia

26. Which video takes place in a courtroom where funk is on trial?
Answer:  I Don’t Want Your Love

27. A red walkman takes center stage as the villian in this video.
Answer:  A View to a Kill

28. This video shows Roger in a bed. Is there anyone else IN the video because Rhonda didn’t notice?
Answer:  (Reach Up For The) Sunrise

29. Fire and someone on stilts…what video is that?!?
Answer:  Serious

30. Which video shows a bird sitting on a person’s shoulder and then on a person’s head?
Answer:  Follow in My Footsteps by Simon LeBon

Now, for the next set of questions!  This is the usual drill.  Send us answers by commenting here, an email (dailyduranie@gmail.com), a private message on facebook or a direct message on twitter!  This allows everyone a chance to play without seeing any hints or answers!  Happy video watching!!!

31.  Which video features a book that shares the title with the song title?

32.  Which videos shows a little kid watching a guy try to break into a car?

33.  Which video showed someone in jail?

34.  Which video showed Simon wearing a white, winter hat?

35.  Which video has Nick on a typewriter as opposed to a keyboard?

36.  Which video uses black and white drawings of skulls?

37.  Bonfires…animals…any Duran know this one?

38.  Which video shows Simon singing on a balcony above a pool?

39.  Which videos shows an old lady sitting and drinking sherry?

40.  In which video do people eat popcorn?

We (Amanda and Rhonda) appreciate discussion and differences of opinion. We respectfully ask that you fully read the blog before bitching us out. If you're only here to take us down a notch, note that we moderate replies (meaning we're not printing rude comments). Thanks a bunch!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.